Vino in Echipa Happy Clean

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI!

Fii parte a echipei Happy Clean și ajută-ne să ducem curățenia la superlativ! Ne mărim echipa, astfel că suntem în căutarea unor persoane ambițioase, cu putere de muncă și dornice să se dezvolte într-un domeniu de lucru profitabil și întotdeauna antrenant.

Cautăm persoane care sa lucreze în regim part time sau full time și care să își dorească să fie parte a echipei Happy Clean. Dacă praful și murdăria sunt inamicii tăi principali, atunci cu siguranță ești candidatul ideal pentru echipa noastră!

Nu ținem cont de vârstă sau de experiența anterioară, deși acestea pot constitui un avantaj.

Trimite cu încredere CV-ul tău la adresa contact@happyclean.ro!

Atuurile Happy Clean

UN LIDER PE PIAȚA CURĂȚĂTORIEI ROMÂNEȘTI

EXPERIENȚĂ ÎN ÎNDEPĂRTAREA PRAFULUI

EXPERIENȚĂ ÎN ÎNDEPĂRTAREA PRAFULUI

Echipa noastră activează în domeniul curățeniei de peste 5 ani de zile, fiind pregătită să se ”lupte” cu cele mai dificile forme de murdărie, astfel încât spațiul pe care nu-l încredințezi pentru o reigienizare completă și competentă să strălucească de curățenie, la finalul vizitei noastre!

CEL MAI BUN RAPORT ÎNTRE CALITATE ȘI PREȚ

CEL MAI BUN RAPORT ÎNTRE CALITATE ȘI PREȚ

Luăm în calcul faptul că te interesează un serviciu de calitate, dar cauți un raport bun al prețului pentru acesta. Astfel, am conceput tarife preferințiale pentru serviciile pe care ți le oferim, în baza celui mai bun raport calitate-preț. Contravaloarea serviciilor va fi pe măsura rezultatelor!

PERSONAL FLEXIBIL, PREGĂTIT PENTRU ORICE

PERSONAL FLEXIBIL, PREGĂTIT PENTRU ORICE

Punem accent pe flexibilitate și ne putem deplasa oriunde ai nevoie urgentă de o echipă de curățenie pregătită să învingă murdăria! Prestăm servicii de igienizare pentru locuințe, spații corporate și de organizare a evenimentelor, în mod rapid și întotdeauna eficient!

TEHNOLOGIE MODERNĂ ȘI ECHIPAMENT DE TOP

TEHNOLOGIE MODERNĂ ȘI ECHIPAMENT DE TOP

Dispunem de o serie de echipamente de curățenie perrformante, care ne sunt aliați de nădejde în lupta cu murdăria! Utilizăm aparaturi de top, care distrug germenii și elimină urmele de murdărie, fiind cel mai bun ingredient în rețeta obținerii unui spațiu curat, complet igienizat!

AI NEVOIE DE AJUTORUL ECHIPEI HAPPY CLEAN?

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA!