Curățenie locuință

Servicii de Curățenie la Domiciliu

MAI CURAT ȘI MAI IGIENIZAT CU HAPPY CLEAN

N-o să-ți spunem cât de pricepuți suntem când vine vorba de curățarea unei locuinței, pentru că rezultatele pe care le obținem vorbesc de la sine! Lucrăm rapid și eficient, personalizând serviciile oferite în funcție de specificațiile spațiului, numărul de camere ce trebuie igienizate, nivelul de extindere a murdăriei, sau alți factori care ne-ar putea influența munca. Un lucru este sigur! La finalul vizitei noastre, casa ta va străluci de curățenie, aerul va fi mai proaspăt, iar organismul tău va resimți deja dispariția tuturor particulelor de praf și murdărie care până acum îți puneau în pericon sănătatea! Cheamă-ne negreșit, iar noi îți vom ușura viața, curățând locuința în locul tău!

Oferta de lucru este personalizată în funcție de serviciile solicitate de client! Alegem echipamentele cele mai potrivite, ne echipăm corespunzător și pornim spre tine, pentru a învinge rapid și eficient murdăria!

Ritualul de curățenie Happy Clean

  • 1. Curățăm ferestrele
  • 2. Curățăm podelele
  • 3. Eliminăm praful
  • 4. Eliminăm murdăria
  • 5. Aranjăm lucrurile
  • 6. Aerisim spațiile

Atuurile Happy Clean

UN LIDER PE PIAȚA CURĂȚĂTORIEI ROMÂNEȘTI

EXPERIENȚĂ ÎN ÎNDEPĂRTAREA PRAFULUI

EXPERIENȚĂ ÎN ÎNDEPĂRTAREA PRAFULUI

Echipa noastră activează în domeniul curățeniei de peste 5 ani de zile, fiind pregătită să se ”lupte” cu cele mai dificile forme de murdărie, astfel încât spațiul pe care nu-l încredințezi pentru o reigienizare completă și competentă să strălucească de curățenie, la finalul vizitei noastre!

CEL MAI BUN RAPORT ÎNTRE CALITATE ȘI PREȚ

CEL MAI BUN RAPORT ÎNTRE CALITATE ȘI PREȚ

Luăm în calcul faptul că te interesează un serviciu de calitate, dar cauți un raport bun al prețului pentru acesta. Astfel, am conceput tarife preferințiale pentru serviciile pe care ți le oferim, în baza celui mai bun raport calitate-preț. Contravaloarea serviciilor va fi pe măsura rezultatelor!

PERSONAL FLEXIBIL, PREGĂTIT PENTRU ORICE

PERSONAL FLEXIBIL, PREGĂTIT PENTRU ORICE

Punem accent pe flexibilitate și ne putem deplasa oriunde ai nevoie urgentă de o echipă de curățenie pregătită să învingă murdăria! Prestăm servicii de igienizare pentru locuințe, spații corporate și de organizare a evenimentelor, în mod rapid și întotdeauna eficient!

TEHNOLOGIE MODERNĂ ȘI ECHIPAMENT DE TOP

TEHNOLOGIE MODERNĂ ȘI ECHIPAMENT DE TOP

Dispunem de o serie de echipamente de curățenie perrformante, care ne sunt aliați de nădejde în lupta cu murdăria! Utilizăm aparaturi de top, care distrug germenii și elimină urmele de murdărie, fiind cel mai bun ingredient în rețeta obținerii unui spațiu curat, complet igienizat!

AI NEVOIE DE AJUTORUL ECHIPEI HAPPY CLEAN?

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA!